Football Manager

Το Football Manager 2017 στο πιάτο σας

19 Οκτ 2016

Πηγή

Ειδικός ή μη δεν έχει καμία σημασία. Ο Αντώνης Τσακαλέας, ένας από τους καλύτερους του είδους, σε μυεί στο μαγικό κόσμο του Football Manager 2017 και μεταφέρει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για να γίνεις ένας από τους καλύτερους προπονητές του κόσμου!

 

Το Football Manager 2017 βρίσκεται προ των πυλών. Στις 4/11 ο νέος τίτλος του μοναδικού παιχνιδιού προπονητικής προσομοίωσης θα τεθεί προς ενεργοποίηση, καθώς ήδη έχει ξεκινήσει η προπώλησή του. Για ακόμη μια χρονιά, η εταιρία αποφάσισε να δώσει στη beta έκδοση του παιχνιδιού σε όσους το προαγοράσουν, κάτι που σημαίνει πως η ανεπίσημη αυλαία αναμένεται ν' ανοίξει μέσα στην εβδομάδα.

Η Sports Interactive έδωσε στη δημοσιότητα ένα video διάρκειας 32 λεπτών, στο οποίο παρουσιάζονται αρκετές από τις προσθήκες που έχουν γίνει στον εφετινό τίτλο. Ένα video γυρισμένο στο γήπεδο της Watford, με την SI να συνεργάζεται με την Αγγλική ομάδα, της οποίας είναι χορηγός.

Εφέτος δεν φαίνεται να υπάρχει ένα "σημείο αναφοράς" σχετικά με τις αλλαγές και τις βελτιώσεις που έχουν γίνει. Η εταιρία έδωσε και πάλι βάση στις λεπτομέρειες, αρκετές από τις οποίες μπορούν να κάνουν την διαφορά σε σχέση με τον προηγούμενο τίτλο της σειράς. Κάθε χρόνο, τα δυο βασικά θέματα συζήτησης έχουν να κάνουν με την απεικόνιση των αγώνων και τις μεταγραφές.

To Ντοκιμαντέρ του Football Manager : Μια εναλλακτική πραγματικότητα

17 Σεπ 2014

Πηγή

Η Sports Interactive ανακοίνωσε την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ An Alternative Reality: The Football Manager Documentary την Τρίτη 7 Οκτωβρίου και για μια βραδιά μόνο, σε τουλάχιστον 26 αίθουσες σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Θα περιέχει εμφανίσεις των δημιουργών του Football Manager αλλά και διάσημων φίλων του παιχνιδιού από τον κόσμο του ποδοσφαίρου και της ψυχαγωγίας και θα πραγματεύεται την διάρκεια του παιχνιδιού στο χρόνο. Επίσης θα εξετάζει πώς επηρέασε το FM όλη την κουλτούρα του ποδοσφαίρου. Το ντοκιμαντέρ είναι παραγωγή μιας από της κορυφαίες εταιρείες αθλητικών παραγωγών στην Βρετανία.

An Alternative Reality

 

Όπως είπαμε, έχει εξασφαλισμένη προβολή σε 26 αίθουσες, αλλά σε ένα διαδραστικό event μέσω FB και twitter, δίνεται η δυνατότητα στους fans να ψηφίσουν και να ζητήσουν την προβολή του και σε περισσότερες αίθουσες της επιλογής τους. Αν είστε στην Βρετανία, περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

Football Manager 2014 Review

30 Οκτ 2013

Πηγή

fm-2013-10-25-18-47-33-83

Από μικρός το είχα όνειρο

Και πέρυσι ξαφνικά παρουσιάστηκε μπροστά μου διπλή ευκαιρία. Τα προβλήματα υγείας του Τίτο άνοιγαν τον δρόμο να αναλάβω εγώ, ναι ΕΓΩ, τον πάγκο την αγαπημένης μου ομάδας, της Barcelona. Από την άλλη ο Sir Alex (αυτός με την τσίχλα) είχε ανακοινώσει ότι αποσύρεται από τους πάγκους στο τέλος της σεζόν. Είχα 2 σπουδαίες ευκαιρίες να γίνω επιτέλους ο άρχοντας των γηπέδων, ο απόλυτος κυρίαρχος των αποδυτήριων, ο βασιλιάς της μπάλας …εεεχμμ, καταλάβατε.

Χωρίς να χρονοτριβώ καθόλου, αφού για τον πάγκο της αγαπημένης μου ομάδας οι γαμπροί ήταν πολλοί αλλά και για τον πάγκο της ομάδας που λατρεύω να μισώ ακουγόταν το όνομα του ατάλαντου Looser one (λέγε με Μουρίνιο), ετοίμασα το βιογραφικό μου και το έστειλα και στις δυο ομάδες, ευχόμενος να με αποδεχτούν και οι δυο και να γράψω ιστορία προπονώντας 2 από τα μεγαλύτερα club του κόσμου (έξαλλου όπως είναι γνωστό Manchester – Barcelona είναι 5 λεπτά δρόμος).

To Football Manager 14 στο Linux

28 Μάιος 2013

Πηγή

To Football Manager είναι ένα απο τα πιο δημοφιλή παιχνίδια προσομοίωσης μάνατζεντ ποδοσφαιρικών ομάδων. Ο παίκτης αναλαμβάνει μια ομάδα μεταξύ πολλών πρωταθλημάτων, ακόμα και του ελληνικού ή και τοπικών και καλείται να τη φτάσει στην κορυφή. Στα καθήκοντα του παίκτη περιλαμβάνονται ζητήματα που ξεκινούν απο τις μεταγραφές της ομάδας και φθάνουν μέχρι το σύστημα με το οποίο θα παίξει σε κάθε αγώνα. Το FM αναπτύσσεται απο την Sports Interactive και για τη διάθεση του είναι υπεύθυνη η γνωστή εταιρεία Sega.

To Football Manager 14 στο Linux

Στα ελληνικά θα κυκλοφορήσει το Football Manager 2014

23 Μαρ 2013

Πηγή: www.insomnia.gr

Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση, υψηλόβαθμου στελέχους της Sports Interactive, της εταιρείας δηλαδή που είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη του δημοφιλούς παιχνιδιού Football Manager, γνωστοποίησε ότι το FM 2014 θα είναι διαθέσιμο και στην ελληνική γλώσσα.

Στα ελληνικά θα κυκλοφορήσει το Football Manager 2014