Προφίλ

Κύριο μέλημα στην αρχική ιδέα για την δημιουργία προσωπικής σελίδας, εν έτει 2008, ήταν η εξοικείωση με το διαδίκτυο και η περιέργεια για αυτό. Οι ταχύτατες εξελίξεις στον χώρο, ας όψεται και η επαγγελματική ιδιότητα, είναι πλέον ο βασικός λόγος ανανέωσης όταν αυτή πραγματοποιείται.

Για λόγους ιστορικότητας και αναμνήσεων, η 1η έκδοση δημιουργήθηκε ως στατική σελίδα με FrontPage 2003. Η ήρθε μετά την πρώτη μου επαφή με CMS που δεν ήταν άλλο από το Drupal στην έκδοση 6. Η 3η έκδοση έφερε την χαρά των τεχνολογιών του Web 2.0 καθώς και την πιο ώριμη έκδοση της σελίδας. Τόσο ως προς την σχεδίαση αλλά και το περιεχόμενο της.

Η τελευταία αναβάθμιση έχει ως βασικό πυρήνα την έκδοση 7 του Drupal, καθώς και νέες τεχνολογίες (HTML5 - CSS3, responsive web design, κτλ.).

3 βασικές θεματικές ενότητες κεντρίζουν το ενδιαφέρον μου και κάπου εκεί κινείται και η θεματολογία των άρθρων της σελίδας.

Τα επαγγελματικά μου σχέδια και ιστοσελίδες που έχω ανά καιρούς δημιουργήσει, στεγάζονται πλέον στο www.vitalnet.com.gr.

Αυτά τα λίγα Tongue Out

Φιλικά Πέτρος

It's me